Aannemer werkzaam in Utrecht, Meteren, de Betuwe en de gemeenten Geldermalsen en Den Bosch

Dé specialist die bij ieder bouwproject van A tot Z ontzorgt

Wilt u uw badkamer of keuken een make-over geven? Een aanbouw aan uw woning realiseren? Of uw woning compleet verbouwen? Voor deze en nog veel meer projecten bent u bij bouwbedrijf Van de Port aan het juiste adres. Met trots mogen wij onszelf specialist op het gebied van bouw, renovatie en onderhoud noemen. En dat al meer dan tien jaar lang. We zijn als aannemer werkzaam in Utrecht, Meteren, de Betuwe en de gemeenten Geldermalsen en Den Bosch. Met onze professionaliteit en betrokkenheid weten wij u geheel te ontzorgen.

Oog voor zelfs de kleinste details

De woorden renovatie en verbouwing worden dikwijls door elkaar gebruikt, terwijl ze beide iets anders betekenen. In het geval van een renovatie worden bestaande elementen van een woning vernieuwd. Denkt u bijvoorbeeld aan een trap of een keuken. Een verbouwing betreft vaak grotere bouwkundige wijzigingen, zoals een aanbouw. Wat uw plannen ook zijn, het is te allen tijde belangrijk om alle wensen duidelijk in kaart te brengen, maar ook eventuele problemen, zoals vocht en beperkte ruimte, direct aan te pakken. Bouwbedrijf Van de Port denkt met u mee, zodat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Uw partner voor de meest uiteenlopende klussen

Alles vindt u bij ons onder één dak, zodat u van het plan van aanpak tot de feitelijke oplevering één aanspreekpunt heeft. Uiteraard wordt u van elke stap op de hoogte gehouden. Elk project is uniek en pakken wij graag aan met onze no-nonsens mentaliteit. Ons streven? U helpen bij het creëren van de door u gewenste woonsituatie. Een thuis waar u zich heerlijk op uw plek voelt. Een plek waar u tot ontspanning komt, vrienden en familie ontvangt en mooie herinneringen creëert. Van kleine aanpassingen tot grootscheepse verbouwingen; u kunt ons voor de meest uiteenlopende klussen inschakelen, zoals:

 • Complete woningverbouwingen en make-overs
 • Badkamers
 • Keukens
 • Aanbouwen
 • Dakopbouw
 • Veranda’s
 • Tiny house
 • Buitenkeukens
 • Kachels en openhaarden
 • Kozijnen, deuren en dakramen
 • Tegelwerk
 • Elektra
 • Loodgieterwerk
 • Stukadoorswerk
 • Schilderwerk

Verbouwing en renovatie van badkamers

Heeft u besloten uw badkamer op te knappen, dan bestaan er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u deze geheel verbouwen om deze rigoureus te veranderen, of enkele elementen daarvan onder handen nemen. Denkt u bijvoorbeeld aan een nieuwe vloer of douche. Ook op deze manier kunt u uw badkamer er weer zo goed als nieuw laten uitzien. Door het verbouwen of renoveren van uw badkamer creëert u een prachtige ruimte in uw woning. De badkamer vergroten of een andere indeling geven behoort ook tot de mogelijkheden. Onze professionals voorzien u van ideeën en adviezen.

Verbouwing en renovatie van keukens

De keuken behoort tot de belangrijkste ruimtes van een woning. Voldoet deze niet meer aan uw wensen? Wij zijn specialist in het renoveren van keukens, maar ook in het geheel vernieuwen ervan. Van het slopen van de bestaande keuken tot het installeren van de inbouwapparatuur en het leggen van de plinten; bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hanteren een vlotte en efficiënte werkwijze, zodat de keuken, die een van de intensiefst gebruikte ruimtes van uw woning is, gauw weer te gebruiken is.

openhaard woning maken

Buitenkeukens


Niet alleen voor het onder handen nemen van een keuken in uw woning, maar ook voor buitenkeukens van de meest uiteenlopende aard kunt u op onze vakkundigheid rekenen. Geniet u samen met familie en vrienden ook zo graag van de lange zomeravonden? Heeft u een barbecue in uw tuin, maar wilt u het buiten koken naar een hoger niveau tillen? Met een buitenkeuken kunt u alle kanten op. Buitenkeukens kunnen we geheel naar wens en op maat voor u maken. Graag gaan we met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Openhaarden


Uw woning effectief, maar tegelijkertijd ook sfeervol kunnen verwarmen? Dat doet u met openhaarden en kachels, die vaak een onmisbaar onderdeel van een droomwoning vormen. Met behulp van onze expertise kunt u die droomwoning werkelijkheid maken. Van superstrak tot in detail gedecoreerd: openhaarden bestaan in de meest uiteenlopende soorten. U creëert er een prettige plek in uw woning mee, waar u na een drukke dag bij het knapperende haardvuur even helemaal tot rust komt. Comfort en gezelligheid gaan zo hand in hand. Bouwbedrijf Van de Port regelt de gehele installatie en alle bijkomende werkzaamheden.

Verbouwing van complete woningen


Voldoet uw huidige woning niet (meer) aan uw eisen, maar is verhuizen geen optie, bijvoorbeeld omdat u op een prettige locatie woont? Of heeft u net een huis gekocht dat u wilt aanpassen? Het verbouwen van uw woning is dan dé manier om het woongenot naar het gewenste niveau te tillen. Verbouwingen kunnen specifieke ruimtes als badkamers en keukens betreffen, maar hieronder vallen ook zaken als dakopbouw, aanbouw en de aanpak van kozijnen, deuren en elektrawerk. Wij zorgen ervoor dat u zo meteen prettig, maar ook gezond en veilig kunt wonen.

Een aannemer voor advisering, planning en uitvoering


Voor een verbouwing is expertise nodig. Om een project tot een goed eind te kunnen brengen, zijn kennis van materialen, constructies, vergunningen, gereedschappen en technieken vereist. Wij nemen u bij een verbouwing zo het complete werk uit handen. Dit scheelt u een hoop tijd en stress en biedt u de garantie dat het gewenste resultaat wordt bereikt. Niet alleen bij de uitvoering, maar ook bij het uitwerken van ideeën zijn we u graag van dienst. Op basis van wensen en mogelijkheden maken we een doordachte planning.

Uw leefruimte uitbreiden met een aanbouw of dakopbouw

Wilt u een bepaalde ruimte van uw woning een make-over geven? Elektra- of loodgieterswerk laten uitvoeren? Een buitenkeuken laten installeren? Bouwbedrijf Van de Port kunt u eigenlijk voor alle denkbare werkzaamheden inschakelen. Ook voor aanbouwen en dakopbouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo creëert u voor uzelf een grotere woonruimte. Wij geven u een heldere en realistische planning en houden u op de hoogte van alle vorderingen. Goede communicatie staat bij ons centraal.

Wij gaan voor honderd procent tevredenheid

Elk project is uniek. Ons streven is uw wensen in vervulling te laten gaan en bijdragen aan de totstandkoming van een woonomgeving waarin u helemaal uzelf kunt zijn. Een project is voor bouwbedrijf Van de Port pas écht af wanneer ook u honderd procent tevreden bent. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per e-mail, Whatsapp of het invullen van het online contactformulier. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.